Mercedes Tech Tips

Mercedes-Benz är känd för att göra lyxbilar som är förpackade med premium alternativ. Ägare står inför maskiner som kan ta lite studier och träning att bemästra. När problem uppstår med en Mercedes mekanism, det finns många resurser tillgängliga för ägarna att hjälpa dem att felsöka problemet och hitta en lösning. Förarhandböckerna

bruksanvisningen för din specifika Mercedes modell kommer att ge dig en överblick av det inre arbetet i din bil. Specifikationer, verktyg och artikelnummer ingår. Innan någon reparation jobb på en Mercedes, är det tillrådligt att kontrollera bruksanvisningen. Om du inte har bilens bruksanvisning, så att du kan ladda ner en gratis på Mercedes hemsida.
Underhållsinstruktioner scheman

underhållsmanual för din Mercedes Modellen ger dig information om underhållsplanen för din bil. Om din bil har problem, kan det vara ett enkelt underhåll fråga. Underhållsinstruktioner scheman för alla år och modeller av Mercedes fordon finns tillgängliga för nedladdning från deras hemsida, utan kostnad.
STAR TekInfo
p Om du vill att underhålla och reparera din Mercedes-Benz hemma, kan du ladda ner tekniska reparationer dokumentation från STAR TekInfo hemsida. STAR TekInfo är en officiell Mercedes-Benz USA webbplats som är värd ett antal tekniska dokument avsedda för reparation Mercedes-Benz, från dem som gjorts under 1994. Del och verktyg specifikationer ingår, liksom detaljerade reparationsinstruktioner. STAR TekInfo dokument är inte gratis. Du kan betala för åtkomst av dagen, veckan, månaden eller året. För tillgång till handlingarna för en dag, är kostnaden $ 18 i oktober, 2010. För ett år, är kostnaden $ 2950.
Instruktionsvideor
p Det finns många elektroniska och automatiska funktioner i Mercedes-Benz modell bilar, såsom Bluetooth skärmar, röststyrning och ett däcktryck övervakningssystem. Om du är obekant med denna teknik, kan du titta på instruktionsfilmer på Mercedes-Benz hemsida för att bekanta dig. Att veta hur dessa system fungerar kan du lättare felsöka problem du kan ha.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127596.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.