Hur säkra en Hubcap

Hubcaps eller hjulsidor är dekorativa skivor som täcker centrum av däcket. Ursprungligen dessa diskar som gjordes från aluminium var tänkta att täcka muttrarna och skydda dem från smuts och rost. Muttrarna är vad säkrar däcken på bilen. Idag de lägga till dekoration och stilen på bilen. Navkapslar knäppa allmänhet på toppen av hjulet genom att knacka runt kanterna försiktigt. Det finns tillfällen när navkapseln kommer att falla av. De flesta gånger är det på grund av att slå en trottoarkant eller gå in i en oväntad potten hål. Saker du behöver
gummiklubba
navkapslar med platshållarna
Visa fler instruktioner
1 navkapslar

inköp som har ett clip-on kvarhållande funktion. Klämman är utformad för att spåret i hjulet. Den andra stilen som används för att förhindra att din navkapsel från att falla av har en bolt-on-funktionen. Enligt Bil Tech Auto-Parts, "är denna funktion utformad med ett gängat fästelement som stöder navkapseln på plats. I vissa fall kan en plastbricka (ansluten till tappmuttem) användas i stället."
2

Använd en gummiklubba för att knacka runt kanterna på navkapsel. Navkapslar på äldre modell bilar kan bära ner med tiden. Varje gång navkapsel avlägsnas och matas tillbaka till hjulet, metall spåren slits ner. De inre kanterna kan behöva böjas utåt för att intensifiera greppet på navkapsel. Böja innerkanten metallen utåt med en tång och använda en gummiklubba för att knacka runt kanterna kommer att säkra navkapseln på hjulet.
3

Köp navkapslar som är rätt storlek för fordonet. Ibland navkapsel ersätts med en som inte är avsedd för märke och modell av bilen. En navkapsel som inte passar riktigt kommer att falla av. Alla navkapslar är inte utbytbara. Säkra dina navkapslar genom att köpa navkapslar avsedda för märke och modell av din bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127520.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.