Hur man tar bort silikon från billack

Ta bort silikon från billack är ett nödvändigt steg när man försöker måla en bil. Silikon är en syntetisk förening som kommer i en mängd olika former och används i många tillämpningar. Silikon används på bilar som tätningsmedel för att skydda lacken från rost och flisning. Det hjälper också till att skydda lacken mot solljus. Vid tillämpning av en ny lack till en bil, ta bort silikon är det första steget. Saker du behöver
Vax och fett remover Dukar
Vatten
Soap
Bucket
Luftblåsare
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort eventuella klistermärken, emblem eller dekaler från bilen innan du tar bort silikon från färgen. Tvätta bilen noggrant för att få bort all smuts, skräp och damm. Låt bilen tillräckligt med tid att lufttorka, och använda en luftfläkt för att avlägsna damm från i mellan sömmarna runt fönstren. Detta kommer att se till att bilen är ordentligt rengjorda innan silikon borttagning.
2

Häll vax och fett remover på en trasa tills trasan är mycket fuktigt, och tillämpa remover på ytan av bilen. Sprid remover på bilen, gnugga i cirkulära rörelser. Arbete i sektioner så att plockaren inte har tid att torka på bilen. Börja med huven och arbeta mot den bakre delen av bilen. När remover har applicerats, torka bort det avsnittet med en torr trasa och gå vidare till nästa avsnitt. Denna process kommer att ta bort silikon från färgen.
3

Tvätta bilen noggrant för att avlägsna överflödigt fett, olja och smuts som kan finnas kvar. Låt bilen rätt tid att lufttorka innan vi går vidare till målningen processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127518.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.