Hur man målar en bil med Tremclad

Tremclad färg är en typ av färg som används för målning bilar. En ny lack på en bil kan lägga skönhet och elegans till bilen för minimala kostnader. En gammal bil kan göras för att se helt nya. Med lite tid och tålamod, kan någon bilägare måla en bil med Tremclad färg. Saker du behöver
Vatten
Soap
Bucket
Maskeringstejp
Sandpapper
Primer
Lack tunnare
måla pistol
Tremclad måla
Air fläkt
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort eventuella klistermärken, emblem och dekaler från bilen så att de inte får målas över. Ta av alla dörrhandtag och alla bakljus och strålkastare också. Tvätta bilen noggrant med tvål och vatten för att avlägsna fett, smuts och olja som är på bilen. Blås bort allt damm mellan sömmarna runt dörrar och fönster med en fläkt.
2

Sand över hela bilen med 320-slippapper. Sand tills det finns en helt slät yta, och än en gång blåsa bort eventuellt smuts och skräp med luftfläkten. Tvätta bilen igen noggrant för att avlägsna överflödigt smuts.
3

Häll lack tunnare på en pappershandduk och torka av bilen för att få bort de tuffa oljor och fetter. Gå över hela området av bilen noggrant. Stick målartejp runt ytterkanterna av bilen och över sömmarna runt dörrar och fönster. Detta kommer att förhindra att färgen läcker in i bilen.
4

Häll primern i tanken av färgen pistolen och dra i spaken för att börja spraya bilen. Börja med huven och arbetet mot baksidan av bilen i sektioner. Fyll på tanken om det behövs och tillämpa en hel päls på bilen. Vänta minst fyra timmar före målning.
5

Fyll måla pistol med Tremclad färg för önskad färg. Dra i spaken och börja sprutning på samma sätt som primer sprutades. Börja med huven och arbetet i sektionerna mot baksidan av bilen tills klar. Tillåt 45 minuter för den första pälsen att torka och sedan applicera ett andra skikt på exakt samma sätt. Ta bort alla målartejp.
6

Tillåt en hel vecka för att bilen helt torr och färgen härda. Sedan polera bilen. Använd en driven buffert och arbete i långsamma cirkelrörelser för att polera ut glans. Tryck inte för hårt eller färgen kommer att bränna och lossnar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127509.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.