Hur du köper Jeep Parts

Ursprungligen utvecklad för militära ändamål, har Jeepar förvandlats till en populär konsument fordon för människor runt om i världen. Som av tillverkaren för att vara tålig och stark, hävdar Jeep att dess fordon tål en hel del övergrepp och fortsätter att löpa smidigt. Regelbundet underhåll och utbyte av mekaniska och icke-mekaniska delar kan förlänga den redan långa livet av någon Jeep. Köpa Jeep delar kräver att du kontaktar Mopar, den officiella Jeep delar tillverkare och distributör. Instruktioner
1

Besök Mopar e-butik. Sök inom Mopar online Jeep-reservdelskatalog, klicka på "Jeep" fliken i mitten av sidan.
2

Välj modell av Jeep som du vill köpa delar. Mopar erbjuder delar till befälhavare, kompasser, Grand Cherokee, Libertys, patrioter och Wranglers.
3

Välj år för din Jeep använder rullgardinsmenyn under "textläsning Sök Delar av fordon eller VIN. " Ändra år kan du söka efter ett bredare utbud av delar till ett bredare utbud av bilmodeller. Till exempel inom delar till fordon tillverkade 1994, kan du söka efter delar till både två-wheel-drive och fyra-hjulsdrivna Cherokees, förutom Wranglers och Grand Cherokee.
4

Användning den "Delar" länklista att identifiera bilen system där din del är belägen. Till exempel, om du behövs för att köpa en svalare linje fäste för en oljekylare i en 5.2L 1994 Wrangler motor, skulle du navigera via länken listan genom att klicka på "Kyla" och sedan "Oljekylare och linjer," sedan " Oljekylare och Lines 5,2 Motor ZJ, ZG Body. "
5

Köpa delen med Mopar online inköpssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127499.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.