Hur man byter Beetle Lampor Dimljus

Den nya Volkswagen Beetle är en hip, kul-till-bil som liknar den ursprungliga VW Beetle (eller buggar) som var dess inspiration. Den nya Beetle är motorn fram snarare än motorn bak som originalet. Dimljusen på nya Beetle är integrerade i den nedre kanten av den främre stötfångaren i ett galler som löper tvärs över bilen. För att byta ut glödlampor dimljus. du måste bara du släpper gallret ner från stötfångaren. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Fog glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Park VW i ett platt, väl upplyst område där du kan komma undersidan av det främre gallret, som ligger på den nedre kanten av den främre stötfångaren. Titta på den nedre kanten av gallret och lokalisera skruvarna som löper längs dess längd och håller den på plats. Ta bort dessa skruvar med en skruvmejsel. Ta bort alla andra bultar och skruvar som du ser på undersidan av gallret.
2

Dra den främre, nedre grill utanför bilen. Detta kan ta en liten ansträngning, men drar bestämt men försiktigt bör frigöra den främre grillen från stötfångaren. Lay ett par trasor på marken under gallret och placera gallret nedåt på marken framför bilen (på trasor) så att du har tillgång till dess baksida.
3 < p> Vrid bakre plastkåpan på baksidan av dimman lätta höljet. Använd pil märkt på huset för att bestämma i vilken riktning att vända luckan. Ta loss metall klämman som håller lampan på plats. Dra ut glödlampan ur huset. Observera riktningen på lampan när du tar bort den.
4

Montera den nya lampan i samma riktning som den gamla. Rör inte glaset på lampan med fingrarna. Skjut spärren på baksidan av den nya glödlampan. Montera plastkåpan på baksidan av huset genom att vrida den tills den ligger an och pilen och linjer är i rätt riktning.
5

Vrid tändningen slås på. Testa den nya glödlampan dimljuset genom att vrida dimljus på och se till att den nya lampan fungerar. Slå av tändningen. Håll grillen upp så att flikarna på grillen linje med linjalen ligger på nedre stötfångarhöljet. Tryck gallret på plats. Sätt tillbaka skruvarna och muttrar som togs bort längs den nedre kanten av gallret. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127492.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.