Hur man band upp en strålkastare

Drivers tejp strålkastare för ett antal olika skäl. Race bilförare täcka sina strålkastare med tejp för att skydda dem mot att flisas eller sprucken under tävlingen. Ibland är det nödvändigt att tejpa över en trasig strålkastare för att skydda den mot fukt regn. Du kanske också vill tejpa runt kanterna av en strålkastare om du målar nära strålkastaren eller återställa den. I de flesta fall målartejp eller maskering ta fungerar bra utan att lämna mycket tejp rester. Saker du behöver
Maskeringstejp
Maskeringstejp
3M skyddsfilm
Visa fler instruktioner
Tejpning A Broken Headlight
1

Täck strålkastare med klar packtejp. Fäst bandet runt kanterna på strålkastare, trycka i springan mellan kaross och ljuset.
2

tejp runt kanterna på packtejp med maskeringstejp eller målartejp. Detta hjälper bilda en säkrare bindning för att förhindra fukt från att arbeta sig in i strålkastaren.
3

Tryck försiktigt och jämna bandet med handen så att den sluter tätt till strålkastaren. Inspektera tejpning jobb att se till att det är säkert, med några luckor.
Tejpa Strålkastare för en ras
4

Bestäm vilken typ av band eller material att använda. Många förare använder målartejp. Målartejp kommer vanligtvis i en blå färg, men det finns i andra färger också. Vissa förare föredrar att använda 3M skyddsfilm för att täcka strålkastarna eftersom det är genomskinligt.
5

Koppla ur strålkastaren. Detta hindrar den från att smälta bandet eller skyddsfilmen som täcker.
6

Täck strålkastare med målartejp eller 3M skyddsfilm. Säkert tejp eller skyddsfilm till kanterna på strålkastaren. Tuck kanten på tejpen eller filmen ordentligt i springan mellan strålkastaren och karossen.
7

Tryck försiktigt tejpen eller skyddsfilmen med handen för att se till att den sitter säkert på strålkastaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127484.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.