Hur man målar veteranmotorcyklar

Måla en vintage motorcykel låter mer komplicerat än det är. Tid och tålamod - och tar dig tid att göra jobbet rätt - göra för en givande projekt. Vintage motorcyklar kan målas många olika färger och mönster. Saker du behöver
Vatten
Soap
Bucket
måla pistol
Automotive måla
Skyddsglasögon
Dammask
Buffer
Diskmedel
Saxar
Tunnare
Foam pad
Swirl Remover Review Sandpapper
Lackspray kan
Visa fler instruktioner
1

Tvätta motorcykeln noggrant med tvål och vatten. Skrubba hela cykeln för att ta bort fett och smuts. Låt det tillräckligt med tid för att torka. Ta bort eventuella dekaler, emblem eller klistermärken.
2

Skaka och blanda färgen, enligt tillverkarens anvisningar. Fyll måla pistol och börja spraya motorcykeln. Färgen appliceras med lätta rockar. Låt det första skiktet att torka (ca 30 till 45 minuter) för att torka. Nästa, spraya lite thinner innan ett andra skikt, sedan spraya på det andra skiktet på samma sätt. Fyll måla pistol som behövs. Vänta ytterligare 30 till 45 minuter före sprutning den tredje och sista lagret.
3

Låt färgen torka i cirka två timmar. Sedan, ta bort eventuella droppar med 600-slippapper. Applicera 4-5 klarlacker av färg på samma sätt som ovan, vilket tillåter torktid av 30 till 45 minuter mellan lagren. Ingen tunnare behövs för detta steg. Vänta sex timmar och sedan sand igen med 600-slippapper.
4

Spray två ytterligare lager av lackfärg som ovan. Låt målgång härda i tre till fyra dagar. Skär 1500-slippapper med sax i fyra-tums-fyrkantiga bitar. Blöt sandpapper med diskmedel och ljummet vatten. Sand motorcykeln på samma sätt som du gjorde i föregående steg. Var försiktig runt kanterna och vara medveten under denna process.
5

Stryk ett lager virvel remover över hela motorcykeln och polera med skum pad buffert vid 1500 rpm i långsamma, cirkulära rörelser. Var noga med att inte trycka för hårt eller färgen kommer att brinna. Polera hela området tills föreningen börjar försvinna. Se till att dynan roterar bort från kanterna. Tvätta motorcykeln med vatten så att det lyser.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127459.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.