1993 Ford Ranger Problem

Säkerhet är en stor fråga i bilar. När du kör i höga hastigheter på vägarna, chaufförer vill veta att de är säkra i sina fordon och har en låg potential för en krasch eller allvarlig skada. Den 1993 Ford Ranger hade många problem och flera återkallanden för felaktig utrustning. Medan många människor var nöjda med sin Ford Rangers, inför andra de problem som beskrivs i återkallelser, Ford hade att återbetala dessa kunder för utrustning eller reparera den helt och hållet. Strålkastare

Den 11 maj 2009 utfärdade Dope Incorporated en återkallelse på strålkastare för 1993 Ford Ranger modell. Tillverkaren återkallade 42.540 kombination hörn och lampor stötfångare. Strålkastarna inte överensstämmer med Fords policy Federal Motor Vehicle Safety Standard Number 108 om "lampor, reflekterande anordningar och tillhörande utrustning." Dessa lampor inte innehåller rätt mängd av bärnsten sidoreflektorer, vilket kan leda till minskad belysning synlighet, vilket kan leda till en krasch. Dope Incorporated gav kunderna fullständiga återbetalningar för felaktiga lampor.
Parkeringsbromsar

Den 7 september 2004 utfärdade Ford en återkallelse för 835.791 1993 Rangers. Parkeringsbromsen självjusteras spärrhake misslyckades att rada upp med den själv justera spärr, som gjorde spärrhaken glida över en eller flera tänder i spärr. Med detta problem, kunde Ranger inte bromsen ordentligt och skulle gå in i en rulle eftersom parkeringsbromsen inte kunde hålla det effektivt. Ford reagerade genom att installera en kil för att låsa spärrhaken på plats med den själv justera spärrfunktion.
Varvtalsreglering

Den 5 december 1995 återkallade Ford 260.000 1993 Rangers. Under extremt kallt väder, var spjällhuset på motorn frysa, orsakar det att förbli i motorvägen cruising position efter föraren hade släppt gaspedalen eller avaktiverad varvtalsreglering. Lastbilen skulle i sin tur kryssning vid högre hastigheter, vilket föraren inte kan sluta i tid för att undvika olyckor. Ford återförsäljare ersatte felaktiga enheter med ny utrustning och förde de återkallade fordon tillbaka till generalagenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127413.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.