Hur man målar speglar på en Ford Taurus

Måla speglar på en Ford Taurus är inte annorlunda än att måla speglarna på någon annan bil. Detta är en uppgift som kan åstadkommas med någon bilägaren, men tar mer tålamod än ens måla en hel bil på grund av hur tråkigt det kan vara. Bil speglar kan målas för att matcha den befintliga färgen på bilen, eller de kan målas en annan färg för att lägga till något extra till fordonet. Hursomhelst, kommer måla speglarna på en Ford Taurus lägga till en ny stil och ser till bilen för minimal kostnad. Saker du behöver
Färgborttagningsmedel
Automotive måla
pappershanddukar
Soap
Maskeringstejp
Vatten
Sprayfärg
Primer
Sandpapper
Putty kniv
Maskeringstejp
Pensel
målare plast
Skyddsglasögon
Dammask
Visa fler instruktioner
1

Täck hela bilen med målare plast för att förhindra att resten av bilen från att bli målade vid arbete på speglarna. Sprid plast över huven och sidorna av bilen och tejpa fast den på bilen med maskeringstejp. Rengör varje spegel med pappershanddukar, tvål och vatten. Ta bort överflödigt fett, smuts och skräp.
2

Tape utanför speglarna med målartejp. Gå runt speglarna och även täcka eventuella sprickor eller sömmar som kan behöva täckas så färgen inte läcker igenom.
3

Applicera ett färgborttagningsmedel med en borste för att ta bort den gamla färgen. Täck båda speglarna med strippan och låt det dags att dra i. skyddsglasögon Använd skyddsglasögon och andningsskydd så att du inte andas in rök. Se till att området är väl ventilerat. Skrapa bort den gamla färgen med en spackel. Ta bort all gammal färg. Sand speglarna med medellång sandpapper tills ytan är slät.
4

Prime metallen med en spray primer för att förhindra att sprayfärg från skalar. Spraya båda speglarna grundligt med primern. Sprayfärg spegeln med någon typ av sprayfärg rekommenderas för metallytor. Håll burk ungefär fem till sju inches bort från spegeln för att hindra färgen från att köras. Spraya från sida till sida, applicera stadigt tryck. Applicera ett fullt skikt och ge tid att torka. Applicera ett andra skikt på samma sätt. Gör detta för båda speglarna på bilen.
5

Ta bort alla målartejp och målarens plasten från bilen. Låt speglarna 24 timmar för att torka innan du kör bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127405.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.