Värmare Kärna Underlåtenhet

Bilar använder ett värmesystem för att värma fordonets hytt. En värmeväxlare som kallas en värmare kärna används för denna funktion. En varmare kärna kan misslyckas av ett antal skäl . Igensättning

En värmare kärna innehåller rörledning som används för att överföra varm luft. Denna rörledning inkluderar flera kurvor för att arbeta i en trängd område . Rören kan täppa runt området av dessa krökar om bilens kylsystem inte spolas eller ändras på en regelbunden basis . Igensatt rörledning kan resultera i förlorad värmekapacitet , och eventuella fel på värmeelementet .
Läckande

spolning som förbinder värmeelementet används för att överföra coolant.These anslutningar kan läcka och orsaka kylvätska dimma vindrutan ovanför vindrutan värmaren vent eller ens spilla in i bilen direkt . Läckande kopplingar värmeelementet kan leda till värmeelementet misslyckande .
Korrosion

Elektrolys eller bortgången av en elektronisk ström genom ett ämne , hjälper ström värmaren kärna. Denna process kan leda till korrosion , vilket i slutändan kan leda till värmeelementet bristning och misslyckande .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127394.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.