Hur man målar en Chevy Suburban

Måla en Chevy Suburban liknar måla någon annan bil. Processen kan ta ett par dagar att slutföra, men det är en uppgift som de flesta bilägare kan åstadkomma på egen hand. Lägga till några nya lager färg till en Chevy Suburban kan avsevärt förbättra överklagandet och utseendet på bilen och även lägga till bilens värde. Även måla din Suburban är en uppgift som kan vara ganska lätt åstadkommas, tar det lite tålamod och förberedelser för att slutföra. Saker du behöver
Soap
Vatten
Bucket
Luftblåsare
Sandpapper
Maskeringstejp
Air kompressor
måla pistol
Automotive Buffer måla

Visa fler instruktioner
1

Ta bort eventuella dekaler, emblem eller någon typ av klistermärken från bilen. Ta bort alla handtag, bakljus eller strålkastare som inte kommer att behöva målas. Tvätta bilen noggrant med tvål och vatten för att avlägsna överflödigt skräp, fett eller gunk från bilen. Låt bilen tid att lufttorka.
2

Sand bilen med 320 sandpapper. Gå över hela området tills den är helt ren och glänsande. Var försiktig runt krom och glas. Blås bort bilen med en fläkt - komma in i sömmarna och veck i-mellan dörrar och fönster - för att avlägsna eventuellt damm som kan finnas kvar efter slipning
3

Wash. bilen igen med tvål och vatten. Tillåt tid att torka och sedan tejp runt fönstret och sömmar dörr med målartejp för att förbereda för målning. Dra tillbaka bilen in i garaget och vänta en hel dag innan målning.
4

Torka av bilen med emalj Reducer och pappershanddukar efter att den har torkat för en hel dag. Anslut måla pistol till kompressorn och koppla in den i. Häll färgen i tanken på färgen pistolen och tryck ned spaken för att börja spraya bilen med rätt färg. Arbete i sektioner, med början i luvan och arbeta bakåt. Refill färgen tanken när det behövs och ge tid att torka. När torr, upprepa processen på samma sätt med ett andra skikt.
5

Ge färgen ungefär två dagar att torka och sedan våt sand hela bilen med 1500 sandpapper. Tvätta bilen igen med bil tvål och sedan polera hela bilen. Buff i cirkulära rörelser, som täcker hela området av bilen. Gör inte polera för hårt eftersom den nya färgen kommer att brinna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127393.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.