Hur Justera Headlight för en 2002 Silverado

Dina 2002 Chevy Silverado strålkastare måste vara ordentligt centrerad i syfte att ge dig den bästa täckningen för säker körning och för att skydda andra förare från bländning av lamporna. Du måste justera strålkastaren position om du någonsin byta strålkastare eller bulbs.The Silverado s lampor har ett standardsortiment av cirka 25 meter, och du kommer att behöva arbeta inom detta område. Det är bäst att göra denna justering när bränsletanken är halvfull och trucken inte bär en ovanligt tung last. Saker du behöver
Maskeringstejp
T15 Torx skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park Silverado på en plan yta, med strålkastarna står inför en tom vägg 25 meters avstånd. Du kanske måste hitta en tom parkeringsplats i anslutning till en byggnad för att göra detta.
2

tejp Place maskering på väggen, i vertikala ränder som radas upp med både centrum av lastbilen och den vertikala centrumlinjen för varje strålkastare.
3

Place horisontella ränder av tejp som ställer upp med de horisontella mittlinjer strålkastarna. Detta ger dig två kors maskeringstejp, där deras center punkter radas upp med mittpunkterna av strålkastarna
4

Öppna huven för att avslöja ställskruvar -. De finns i ett hål direkt ovanför strålkastaren. Turning dessa skruvar kommer att kräva en T15 Torx skruvmejsel.
5

Slå på halvljus och skruva varje skruv tills strålkastarens "högintensiva zonen" är placerad två inches under den horisontella centrumlinjen och två tum till insidan strålkastaren vertikala mittlinje (pekar något mot Truck Center).
6

Byt till helljusen och justera placeringen så att den höga zonen sammanfaller med truckens mittlinje, en par inches under den horisontella centrumlinjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127387.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.