Hur man diagnostiserar en dålig Steering Rack

Rack aspekt av rack-and-pinion styrning ansluter styraxeln till spindeln i hjulet, vilket gör det till en viktig kugge i styrmekanismen. Av denna anledning måste du kunna diagnostisera när du har ett problem med din styrväxel - oavsett om det problemet är glapp eller ens en läcka. Du kommer att behöva ta bilen till en expert för reparation, men det är möjligt att diagnostisera en styrväxel problem själv. Instruktioner
1

Känn ratten när du kör. Ett av de viktigaste sätten att diagnostisera en dålig styrväxel är med glapp i ratten när du kör bilen. Du kan också upptäcka att bilen inte naturligt inte köra i en rak linje och hjulet inte automatiskt korrigera sig själv när du gör en sväng.
2

Lyssna efter ljud som dunkande eller clunking som du är körning. Den New Jersey Avdelningen för konsumentfrågor insisterar detta kan vara ett tecken på en lös styrväxel, så det är något att lyssna efter detta som du försöker att göra en diagnos.
3

Titta på slitaget på dina däck. Om du tycker att de ovanligt är slitna och att slitaget är vanligare på insidan eller utsidan av däcket, kan detta tyda på ett problem med styrväxel.
4

Kolla under framsidan av bilen för läckor. Om de övriga symtomen är närvarande, då läckor från den främre änden - där styrväxel ligger - kommer ganska mycket bekräfta diagnosen av en defekt styrväxel Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127379.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.