Hur du blandar lacknafta Med Diesel för Delar Rengöring

När man arbetar med grime-och olje-täckta motordelar, är det viktigt att ha en renare som är säker att använda och förvara som också kommer att skära igenom fett. Både lacknafta och diesel arbeta effektivt som självständiga rengöringsmedel, men när de kombineras, kan de säkert rengöra nästan alla mekaniska delar utan att skada den. Att blanda diesel och lacknafta, behöver du en behållare som är tillräckligt stort för att lagra dem och som har en säl-stånd lock. Att låta lösningen att sätta på delarna i några minuter hjälper till att lossa fast-på grime. Saker du behöver
5 liter lacknafta
Barrel
5 liter diesel
rörstav
Sifon pump med slang
Visa fler instruktioner
1

Häll lacknafta i tunnan. Se till att din pipa är mer än tillräckligt stor för att rymma 10 liter vätska och ändå blandas.
2

Häll dieselbränslet i cylindern och blanda de två vätskorna med omrörning stången.

3

Sifon del av blandningen i en mindre behållare eller panorera för att tvätta delar i. Ett annat alternativ är att ansluta tunnan med din blandning till en delar renare inrättas som kommer att suga upp vätskan i en övre del för att rengöra delarna. Förvara blandningen i en sluten behållare i ett svalt område.
4

Håll blandningen borta från cigaretter eller öppen eld eftersom det är brandfarligt. Förvara inte behållaren i ett varmt eller i direkt solljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127373.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.