Lägga till AC kylvätska till en 1995 Buick Regal

kylsystem hindrar en bil från överhettning och frysning. Den 1995 Buick Regal är genomskinlig plast overflow tanken gör det lätt att identifiera när att lägga kylvätska. Detta innebär att fylla spill tanken och /eller radiatorn med en blandning av vatten och kommersiellt tillgängliga frostskyddsmedel. Saker du behöver
plasttratt
Water
Tom plastbehållare
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
Lägg Kylvätska till Reservoir
1 < p> Låt bilens motor svalna. Kylsystemet är trycksatt. Detta innebär att, när den är varm, kan det vara farligt att öppna kylvätsketanken. Dessutom varierar nivåerna i kylvätska överflödesbehållare bygger med motortemperaturen.
2

Pop huven på din Buick Regal genom att dra i spärren nedanför och till vänster om ratten. Buick märker denna spärr med en ikon som liknar den främre änden av en bil, dess huv glänt.
3

Frigör huvfäste genom att skjuta den sekundära hävarmen Huvlås till ett uppåtriktat läge.

4

Kontrollera kylvätskans nivå. Till vänster om motorblocket, hittar du ett stort, genomskinlig plastbehållare - kylvätska överflödesbehållare. Om kylvätskenivån ligger under "full kalla" linje, tillsätt kylvätska. Om kylvätskebehållaren är helt tom, måste du även lägga kylvätska till kylaren.
5

Blanda en 50/50 lösning av frostskyddsmedel och vatten i en ren, tom plastbehållare. Använd destillerat vatten för bästa resultat eftersom den saknar mineraler orsakar korrosion i motorn.
6

Skruva av locket från kylvätska överflödesbehållare. Sätt tratt i öppningen.
7

Häll 50/50 blandning i kylvätska overflow behållaren tills du överträffa "full kalla" linje.
8

Torka utspillt kylvätska med hushållspapper.
Lägg kylvätska till kylaren
9

Låt motorn svalna.
10

Turn kylarlocket moturs för att ta bort den. Det kan hjälpa till att placera pappershandduk över locket. Sätt den tratt i kylarens tanken
11

.
12

Fyll radiatorer med en 50/50 blandning av frostskyddsmedel och vatten.
13

Torka upp utspilld kylvätska med hushållspapper.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127367.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.