Hur Återvinn Automotive Plastic

Det finns många material som används för att göra din bil. Många av dessa material kan återvinnas. Även icke-metalliska material, såsom gummi, glas och plast, kan återvinnas till nya produkter. När en bil är demonteras, de olika typerna av plast måste identifieras och återvinnas. Denna enkla åtgärd hjälpa till att spara på våra naturresurser och planeten. När du väl fått kläm på det, det är inte så svårt som du kanske tror. Instruktioner
1

bort något annat material från din bil plast. Innan det kan återvinnas, material som skruvar, clips metall, skum och etiketter måste tas bort.
2

Separera din bil plast i tre separata grupper. Polyester är ett syntetiskt material som innehåller plast. Den används för att göra säkerhetsbälten. Den andra typen är känd som ABS, som är den plast som används i Interiör, liksom centrat konsoler och rattstången omfattar. Den sista gruppen kallas polypropen, som är en mjuk plast. Denna typ av plast som används för att göra plast stötfångare, motorkomponenter, etuier batteri och vissa invändiga lister.
3

Torka bort eventuella rester, fett eller olja som kan finnas på plasten. Detta är mest relevant för plastdelar hittades inne i bilen, såsom motordelar. Innan du återvinna dessa delar, se till att du torka av åtminstone huvuddelen av ytan smuts.
4

Hitta en återvinningsstation nära dig som accepterar fordonsindustrin plast. Din stadsstyrelsen kan sätta dig i kontakt med ditt kommunal återvinningsstation. Var noga med att fråga om de återvinner alla typer av bil plast du har sorterat. Du kan också hitta återvinningscentraler genom att använda online-resurser, såsom Earth911.com, som hjälper dig att hitta centra som återvinner vissa material, såsom bildelar eller formpressad plast.
5

Ta sorterade bil plast till återvinningscentralen. Berätta arbetstagaren återvinningsservice vilken typ av plast är i vilken behållare. Detta kommer att hjälpa påskynda återvinningsprocessen och göra arbetet lite lättare för återvinning tjänsten arbetaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127364.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.