Hur man målar en 1970 Chevrolet Pickup

Måla en 1970 Chevrolet pickup är inte annorlunda än att måla någon annan lastbil. En ny lack kan göra bilen ser mycket mer tilltalande och kan säkert höja dess värde. Måla en lastbil som en Chevrolet kan ta ett par dagar när det görs på rätt sätt, men är ett jobb lätt nog för de flesta bilar och ägarna lastbil för att ta itu med. Saker du behöver
Vatten
Bucket
Soap
Maskeringstejp
Enamel Reducer
Automotive måla
Air blower
måla pistol
Skyddsglasögon
Dammask
Buffer
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Rengör trucken noga med tvål och vatten för att bli av med damm, fett och annat skräp. Låt lastbilen tid att torka helt och sedan ta bort alla dekaler, emblem eller något annat som inte ska målas. Ta bort dörrhandtag, strålkastare och bakljus, om så önskas.
2

Sand lastbilen med 320-grit sandpapper tills den är blank och helt ren. Var försiktig vid slipning runt krom och glas och använda en ansiktsmask och skyddsglasögon om så önskas.
3

Tvätta bilen igen för att se allt skräp och damm avlägsnas och använda en fläkt att blåsa bort överflödigt damm som är i sömmarna av dörrarna och runt fönstren. Dra in bilen i ett garage.
4

tejp runt fönster och dörrar med målartejp. Detta kommer att hindra färgen från att komma in i insidan av lastbilen. Ge lastbilen en hel dag för att helt torka och torka av trucken med emalj reducering med pappershanddukar. Detta kommer att ge hela trucken en helt ren.
5

Anslut måla pistol och fylla den med billack i önskad färg. Börjar med huva, arbeta i sektioner sprutning ett lager över hela trucken tills den är helt täckt. Fyll på tanken när det behövs och efter det att tiden för att torka, upprepa processen med ett andra skikt.
6

Låt färgen två hela dagar för att torka och våt sand hela trucken med 1500-slippapper. Buff färgen med en motordriven buffert i långsamma cirkelrörelser, inte trycka för hårt för att hindra färgen från att brinna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127350.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.