Hur man byter Hyundai Sonata förarsidan Mirror

Den spegel på Hyundai Sonata har utformats för att ta en måttlig mängd effekter innan den går. Hyundai används mycket tålig ABS plast för spegeln skal och en tjock plastplatta för spegeln. Ingår i spegeln skalet är små fjädrar som möjliggör en måttlig mängd böjning. Detta hindrar spegeln från att bryta om påkörd av en passerande bil medan Sonata är parkerad på den sida av vägen. Om effekten är allvarlig nog, kan spegeln eller spegel täcka sönder. Om den gör det, måste du ersätta det med ett nytt. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr av Sonata så bred som möjligt. I det nedre högra hörnet av fönstret, på slutet av dörren som vilar mot instrumentbrädan när dörren är stängd, hittar du ett triangelformat plasthölje. På andra sidan av detta lock, på utsidan av dörren är sidovyn locket. Ta det trekantiga locket från dörren genom att dra i den med fingret. Detta exponerar ledningsnätet för spegeln och monteringsmuttrarna.
2

Lossa kablaget genom att dra de två isär kontakterna.
3

Demontera skruvarna som fäster spegeln till dörren med en 10 mm skiftnyckel. Var försiktig så att du inte tappar skruvarna i dörren. Annars måste du demontera ugnsluckan för att hämta bultarna.
4

Dra gamla förarsidan spegel utanför dörren och placera den nya spegeln mot dörren.
5

Säkra spegeln genom att trä bultarna i spegeln, sedan dra dem med 10mm nyckel.
6

Anslut kablaget genom att trycka de två ihop kontakterna.
7

Placera plastbiten mot dörren och skjut den på plats med handen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127344.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.