Hur att leverera en bil till Alaska

Det finns ett par anledningar du kanske vill skicka en bil till Alaska. Först kan det vara mer ekonomiskt eller praktiskt att transportera din bil kontra köra den. Dessutom, om du behöver för att få din bil till en avlägsen plats som är otillgängliga på väg, är sjöfarten det enda alternativet. Folk transportera sina bilar antingen under en flytt till Alaska eller för att de köpt en bil i den lägre 48. Oavsett dina behov, sjöfart ett fordon till Alaska är vanligt och lätt att göra. Instruktioner
1

titta på några rederier. Ett antal Alaska-baserade transportörer specialiserade på dessa typer av transporter. Du kan också välja från nationella och internationella företag. Se till att du väljer är en licensierad och försäkrad common carrier. Också avgöra om det fartyg till din slutdestination, eftersom vissa företag inte fartyget till alla Alaska platser

Kontakta ett av de företag som är specialiserade på sjöfarten fordon till Alaska, som inkluderar:.

Alaska Auto Transport

Alaska Vehicle Transport

Northland Services

Alaska-Logistik

Northern Air Cargo
2

Be om uppskattningar och jämföra priser. Transportörer kommer att ge dig en uppskattning baserad på storleken på ditt fordon, den plats från vilken du är sjöfarten och din slutdestination. Vissa företag tar med exakt vikt medan andra bestämmer fraktkostnader baserat på märke och modell. Du kanske kan skickas ytterligare objekt inom ditt fordon utan kostnad eller en begränsad kostnad. Vissa företag kan begära en deposition.
3

Fråga om sjöfart tidsramar. Du kan basera ditt slutgiltiga beslutet om vilken transportör att använda baserat på hur lång tid det tar för bilen att komma fram. Vissa företag erbjuder snabbare leverans om det behövs.
4

Välj ett företag baserat på din frakt prioriteringar. Sedan vidta alla nödvändiga åtgärder för fordons-drop offs och pickuper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127340.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.