Hur ställa in radion i en KIA Rondo

Den Kia Rondo gjorde en relativt kort framträdande i Kia Motors lineupen, debuterade 2007 och under avveckling efter 2010 års modell. Rondo var levereras med ett antal olika stereo alternativ, beroende på årsmodell och trim nivå. Standarden stereo bestod av en AM /FM-radio med en enda cd-spelare. Vissa modeller kom med en valfri AM /FM-radio med flera CD-växlare, eller en enda CD-växlare och kassett bandspelare på 2007 års modeller. Senare modeller levereras med en 3-månaders abonnemang på SIRIUS Satellite Radio Service, och denna tjänst kan förlängas med betald prenumeration på ägarens gottfinnande. Inställning av förinställda radiostationer är liknande i alla fall. Instruktioner
1

Välj det önskade läget. För AM och FM stationer, tryck på FM /AM-knappen för att aktivera det önskade läget. Alternativen är FM1, FM2 och AM, och upprepade gånger trycka på FM /AM-knappen kommer upprepade gånger växla mellan dessa lägen. Tryck på SAT-knappen för att välja SIRIUS Satellite Radio Service.
2

Hitta önskad radiostation. Detta kan göras genom att vrida på TUNE knappen på nedre högra sidan av stereon. Alternativt kan Seek /Track växlingsknapp skjutas för att automatiskt hitta den nästa högre eller lägre frekvens station.
3

Spara en radiokanal till en av de sex förinställda knapparna. Radion har sex förinställd radiostation knappar, numrerade ett till sex, som ligger längst ner på stereon. Med radion inställd på önskad station, tryck och håll önskad förinställd knapp i mer än 0,8 sekund. Detta kommer automatiskt att spara radiostationen till just snabbvalsknapp när radion är i samma läge. Genom att trycka på den knappen i mindre än 0,8 sekunder kommer nu ställa in radion på den sparade stationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127325.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.