Så här ansöker Disc Brake Quiet till Bromsbelägg

Squealing bromsbelägg är ofta tros vara symtomatisk för att misslyckas eller slitna bromsar. Tyvärr, om inte försiktighetsåtgärder vidtas, kan en ny uppsättning bromsar gör samma irriterande skrika. Den skrika att bromsarna gör ofta orsakas av vibrationer mellan metall uppbackning av bromsbeläggen och metallen bromsoket när tryck appliceras på bromsen. En enkel tillämpning av "skivbroms tyst" skapar en barriär mellan de två metallytorna liknande den hos en gummipackning. Utan dynan och tjocklek gnugga ihop, oftast skrikande bromsar som inte är slitna är helt nedtystade. Saker du behöver
Skivbromsar, omonterad
Skivbroms tyst sprej
Gummi eller latex handskar
Visa fler instruktioner
1

Lay bromsbeläggen på en plan yta med metallen uppåt. Du vill göra detta på en yta som kan sprayas på och dirtied, i ett väl ventilerat utrymme.
2

Sätt på gummi eller latex handskar för att skydda händerna från skivbroms tyst spray. Det är ett irriterande och är mycket klibbiga.
3

Skaka burken av skivbroms tyst i flera sekunder, därefter kepsen.
4

Spraya metallytan hos varje bromsdynan jämnt och i en svepande rörelse tills belagd med ett tunt skikt. Håll ett avstånd på ca 12 inches mellan dynorna och sprejmunstycket vid sprutning.
5

Låt bromsbeläggen torka i minst 30 minuter, gärna i en varm plats eller i direkt solljus. Detta kommer att säkerställa maximal vidhäftning av skivbroms tyst. När 30 minuter har gått, bromsbeläggen är redo att installeras på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127291.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.