Vad är en bil Kontroll Arm ?

Bilar förlita sig på ett upphängningssystem för att absorbera energi och hjälpa distributionen balansvikt hela bilens komponenter . En bil s styrarm är en central enhet för denna funktion. Definition

En bil styrarm är ett spår arm eller stång , som förbinder bilens styrväxel till hjulen eller navet i en bil . Kontrollgruppen kan betecknas som ett nyckelben på grund av sitt utseende .
Funktion

En bil styrarm innehar en bils fälgar och däck till bilen ram , samtidigt som låta hjulet rörelse . Kontrollgruppen hanterar huvudsakligen hjulens rörelse i förhållande till karossen genom svängning som svar på variabler i väglaget . Detta tillåter hjulen att lyfta och sjunka när de träffar gupp eller andra hinder samtidigt bibehålla en rak , vinkelrät förhållande till vägen .
Detaljer

bil styrarm breda änden ansluts till bilens ram och snurrar på en bussning . En bussning är ett lager som är införd i ett hus för att tillåta roterande applikationer , eller rotationer . Den smala änden ansluter till styrspindeln och svängar på en kulled , eller flexibel koppling . En styrspindeln är en typ av kulled som tillåter hjulen att svänga .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127264.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.