Hur att värma ett bilbatteri

Bitter temperaturer kan utlösa förödelse på bilens batteri. I städer som Chicago, Minneapolis och Buffalo, kan temperaturen sjunker långt under noll i januari, vilket gör bilbatterier svag och oförmögen att ge makten att starta bilen. Det bästa sättet att förbereda sig för iskalla temperaturer är att kontrollera ditt batteri innan den kalla årstiden. Många människor i dessa klimat använder metoder för att hålla sina batterier varma under kalla, vinternätter, så att deras bilar kommer att vara redo att börja på morgonen. Saker du behöver
Batteri filt värmare
Block
Hot vattenflaskor
Blanket
Garage
Visa fler instruktioner
1

Store ditt bil i ett garage över natten. Om du inte har ditt eget garage, kanske du kan hyra någon annans garage under vintern. Detta kommer att hjälpa till att hålla bilen och batteriet ur den kalla vinden, vilket gör det lättare att starta på morgonen. Värm garage, om möjligt, för att hålla temperaturen varmare.
2

Wrap batteriet i ett batteri filt, som är en isolerad skikt av plast som bevarar batteri värme. Vira filten runt batteriet för natten. Ta bort innan bilen på morgonen.
3

Installera en motorvärmare, vilket är en liten uppvärmning enhet installeras i maskinrummet som ansluts till ett vägguttag. Det värmer motorn och oljan och håller batteriet i optimalt skick för start-up. Motorblocket värmare är inte dyrt, men de måste vara korrekt installerat genom en mekaniker.
4

Placera en tjock filt och varmvatten flaskor på batteriet. Detta är ett billigt sätt att hålla batteriet varmt under natten och kommer inte att höja din elektriska räkningar. Fyll två vattenflaskor med varmt vatten och proppen försiktigt. Linda in flaskorna i en tjock filt och plats över batteriet i motorrummet. Kom ihåg att ta bort flaskorna och filt innan bilen.
5

Ta ur batteriet och hålla inne för natten. Koppla loss batterikablarna från terminalen. Batterier är tunga, så var försiktig när du lyfter. Förvara batteriet på en betongyta, om möjligt, och se till att batteriet inte läcker. Inomhustemperaturer kommer att hålla batteriet varmt under natten. På morgonen, sätter tillbaka batteriet i bilen och anslut den till terminalerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127235.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.