Hur beräkna bränsle körsträcka för en Semi Truck

Att veta hur många miles du kan köra på en tank bränsle hjälper dig uppskatta hur ofta du behöver för att fylla upp och ger dig en startpunkt för att arbeta för att förbättra din körsträcka . Räkna ut din bränsle körsträcka är inte svårt , men det tar några extra steg som du inte skulle kunna användas till . Med dessa steg är värt det så att du kan exakt räkna ut hur många miles du får per gallon . Instruktioner
1

Fyll din tank . Få ett kvitto och skriva aktuell körsträcka på kvittot . Placera kvittot någonstans du kommer att kunna hitta den igen .
2

Hitta det första kvittot nästa gång du fyller upp . Få en annan kvitto för den nya affären och skriv ner den nya körsträcka på det kvittot .
3

Räkna ut hur många miles du rest genom att subtrahera körsträcka på första kvittot från körsträcka på andra kvittot . Till exempel , Om körsträcka på din första kvittot är 14.100 och körsträcka på din andra kvittot är 14.880 , har du kört 780 miles .
4

Dela antalet miles du har kört ( 780 i detta exempel) med antalet liter bränsle som används. Detta kommer att vara antalet gallons du köpte den andra kvittot . Till exempel : du började med en full tank , och att fylla tanken , köpte du 120 liter bränsle . Du skulle dela 780 med 120 liter . Du får 6.5 miles till gallon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127193.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.