Hur man byter objektiv Tail Light

Baklyktor linser är färgade för att säkerställa att det utsända ljuset från lampan blir röd när du bromsar eller blinkers aktiveras. Vissa bilar har bakljus objektiv som har en bärnstensfärgad avsnitt bara för blinkers. Om din bakljus linsen är trasig, är det viktigt att byta ut den för att se till att andra förare kommer att kunna korrekt "läsa" dina bakljus. Bakljus linser finns från auto-delar leverantörer, och ersätta dem är en enkel, okomplicerad jobb. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel, torx skruvmejsel eller hylsnyckel
Smörjmedel (tillval) katalog Rust remover (valfritt) katalog Hand pensel
Visa fler instruktioner

1

Köp ett bakljus lins som passar märke, modell och år av ditt fordon.
2

Leta skruvarna som håller fast bakljus linsen till fordonet. Du kan behöva öppna bagageluckan.
3

Ta bort skruvarna. Beroende på bil, behöver du en stjärnskruvmejsel, en Torx-skruvmejsel eller en hylsnyckel. Om skruven är rostig och du har svårt att vrida den, spraya den med glidmedel. Snabbt torka droppar av smörjmedel från fordonet, eftersom silikon kan skada lacken.
4

Rengör eventuell rost från skruvar och bakljusaggregat med rostborttagare.
5

Borsta ut eventuella trasiga bitar och annat löst skräp från insidan av bakljusaggregat med en hand borste. Var noga med att inte skada lampan.
6

Rada upp skruvhålen på nya bakljus objektivet med skruvhålen i bakljusaggregat. Dra åt skruvarna med hjälp av skruvmejsel eller hylsnyckel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127186.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.