Hur till låsa upp en Delco radio med kod

Delco radioapparater, vanligen installeras av fabriken i General Motors fordon är utrustade med en anti-stöld funktion som kräver en fyrsiffrig kod för att låsa upp enheten efter ett avbrott i strömmen leverera. Om du byter ut batteriet eller koppla huvudenheten från strömkällan för reparationer eller tillägg av en ny extern stereo komponent, ange koden för att använda radion. Hitta koden i bruksanvisningen eller genom återförsäljare, med korrekt identifiering, och låsa upp Delco radio själv. Instruktioner
1

Slå på tändningen genom att vrida nyckeln till "II"-inställningen på rattstången. Vrid inte motorn på.
2

Stäng av stereon genom att trycka på "source"-knappen sitter på vänster sida av stereo ansikte.
3 < p> Tryck och håll "minuten"-knappen på den nedersta raden i knappens på Delco stereon ansikte. Fyra nollor visas i displayen där du uppmanas att ange säkerhetskoden. Släpp "minuten"-knappen.
4

Tryck på "minuten"-knappen flera gånger för att ändra värdet på de två sista siffrorna i säkerhetskoden. Sluta trycka på "minuten"-knappen när rätt värde av de två sista siffrorna visas. För en stereo-kod "1234" på displayen bör läsa "0034."
5

Tryck på "timmar" knappen tills värdet av de två första siffrorna i säkerhetskoden visas . Med hjälp av föregående exempel, sluta trycka på "timme"-knappen när displayen visar "1234."
6

Tryck på "source"-knappen för att ange koden. Om koden är korrekt in i stereo viljestyrka på och visa tiden. Om koden har angivit fel displayen visar "0000." Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127181.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.