Hur installerar jag en Radio kod för en 2005 Honda Odyessy?

För att manövrera 2005 Honda Odyssey fabrik stereo efter en frånkoppling från strömkällan --- i detta fall batteriet --- måste du ange ett korrekta fyrsiffriga stöldskydd kod. Funktionen gör det omöjligt för någon att driva en stulen enhet stock huvudet utan tillgång till koden. Hämta koden från instruktionsboken eller få din Odyssey kod genom Hondas ägare-link webbplats tillgänglig via honda.com. Instruktioner
1

Tryck på "source"-knappen sitter på vänster sida av Odyssey stereo ansikte att sätta på stereon. Displayen visar "CODE" som en uppmaning om säkerhetskoden.
2

Tryck på Tuning ratten sitter på höger sida av stereo ansikte för att välja det första fältet. Den "C" i "code" ändras till en "0." Vrid ratten medurs för att bläddra igenom siffrorna 1 till 9. Sluta vrida ratten en gång värdet av den första siffran i säkerhetskoden visas i fältet.
3

Tryck på knappen för att låsa i det första numret. Upprepa processen för att mata in de återstående tre siffrorna i stöld-koden.
4

Håll tuning ratten efter att du har installerat varje siffra i säkerhetskoden. Stereo piper och acceptera koden. Om säkerhetskoden du har angett är korrekt, kommer klockan att visas i displayen. Om koden är felaktig, kommer displayen att visa "fela."
5

Upprepa processen för att mata in koden om du har fått en "fela" meddelande i displayen. Efter tre felaktiga inmatningar måste du ha reset säkerhetskoden på en auktoriserad Honda återförsäljare servicestation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127178.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.