Mustangcabriolet Top Problem

Mustang konvertibler erbjuda sina ägare att njuta av utomhus bilismen genom att trycka på en knapp. Glädjen kan syrad, men när suffletten inte kommer att höja eller sänka på kommando. Solskador

sömmar i suffletten håller bindningar och kablarna sidan i stället. Solexponering kan skada sömmar. Om suffletten är i övrigt god form, är det möjligt att byta ut sömmar och spara toppen.
Rear Window Problem

Värme tätningsmedel och silikon lim används att binda den bakre fönstret till övre tyget av 1990 till dagens Mustang suffletter. Potentialen för läckor eller separation av det bakre fönstret uppifrån existerar som de bästa åldrar. Äldre generationen Mustanger från 1965 till 1973 i plast bakrutor som originalutrustning för sina suffletter. Detta fönster typ hålls på plats med en dragkedja, vilket är en tung dragkedja. Dragkedjan måste smörjas årligen för att undvika slitage. Plasten bakrutan kan upplevelsen bära om den inte packas uppifrån före sänka den i förvaringsutrymmet bakom baksätet.
Ström Top Pump
< p> Mustangs använda en hydraulisk pump för att göra toppen gå upp eller ner. Om toppen inte rör sig, kan detta bero på vätskenivån i pumpen, vilket kan läcka. Begränsningar i de hydrauliska ledningarna, lösa eller trasiga tillbehör eller en skadad cylinder kan också vara källan till problemet. Om suffletten fortfarande uppstår efter vätskenivån i pumpen är fylld, kan pumpen vara trasig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127167.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.