Så monterar du ett Mini Cooper License Plate

Mini Coopers är bedårande små bilar tillverkade av MINI, som numera ägs av BMW. Det finns flera Cooper modeller att välja mellan när du beslutar om ett nytt fordon. Plocka från Mini Cooper hård eller mjuk topp, Mini Cooper Clubman, Mini John Cooper Works och den nya (som av 2010) Mini Cooper Countryman. När du har din nya bil, även om det bara är nytt för dig, kommer du vill överföra din licens från din gamla bil till Mini. Denna shoud tar inte mer än några minuter. Saker du behöver
skruvmejsel från 4 skruvar
Visa fler instruktioner
1

köpa behövs hårdvara på en lokal hem förbättring butik eller järnaffär. Registreringsskyltar normalt inte kommer med hårdvara ingår. Du behöver maskinskruvar med inbyggda tvättmaskiner.
2

Ställ plåten upp till Skylthållare område av bilen på baksidan av bilen. Det finns en hållare på luckan dörren. Den Clubman och Countryman har en annan plats än övriga Mini Coopers, på fordonet. För dem registreringsskylten behöver monteras på baksidan stötfångaren, under hissen gate.
3

in en skruv i en av de bästa hålen i plattan och sedan in i en av de bilens platthål. Kör skruven i Coopers lucka plattyta eller stötfångaren tills den ligger an mot plattan. Vrid skruvmejseln i medurs riktning för att dra åt den.
4

in de andra tre skruvarna genom plattan hålen och in i bilen hålen i taget. Dra ner dem på samma sätt som den första skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127166.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.