Hur man byter en ljus registreringsskylten på en 1998 Toyota Camry

Den registreringsskylt glödlampa på 1998 Toyota Camry ligger precis ovanför den bakre registreringsskylten . Denna lampa är på hela tiden när bilen är igång och kommer att behöva ändras om det går ut eftersom många stater juridiskt kräver registreringsskylten som skall belysas . Du kan köpa en ny glödlampa på någon Biltema för bara några dollar . Detta är ett enkelt jobb som kräver endast ett verktyg och cirka två minuter av din tid . Saker du behöver
Spetstång
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och lossa batteriets negativa anslutning . Gå till baksidan av Camry och ta tag i glödlampan med tång . Glödlampan ska vara inne i en liten plast stativ så du behöver för att få på ditt knä för att titta upp i fixturen att greppa glödlampan med tång . Se till att du tar tag i glödlampan försiktigt så att du inte bryter lampan .
2

Placera ersättningslampa mellan vass tång armar försiktigt . Tryck in den nya glödlampan i armaturen . Tryck in den nya glödlampan i kopplingen tills du hör glödlampan snäpper på plats .
3

Anslut batteriets positiva kabeln till den positiva anslutningen . Stäng huven av Camry och starta motorn . Promenera till den bakre delen av Camry och kontrollera att se till att den nya lampan fungerar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127163.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.