2003 Buick LeSabre elektriska problem

Den 2003 Buick LeSabre är rikligt med elektronik. Utrustad med ett OnStar kommunikationssystem, head-up display, StabiliTrak antispinnsystem, luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, lås makt, elmanövrerade, en CD-spelare och ABS: varje rad elektriska problem kan uppstå. Lyckligtvis har 2003 Buick LeSabre inga större problem med tillförlitligheten eller påminner om det elektriska systemet. Batteri

Den främsta källan för alla elektroniska i 2003 års Buick LeSabre är batteriet. När ett batteri inte längre kan hålla laddningen anses död och kan orsaka många elektriska problem. Ett urladdat batteri, som kan orsakas av att lämna elektronik på under en längre tid utan att köra LeSabre, kan också orsaka elektroniska fel. Ett urladdat batteri kan korrigeras med en skjuts eller ladda.
Generator

Buick LeSabre s generator används när fordonet körs för att ladda batteriet. Om generatorn är trasig batteriet kan tömmas. Generatorn drivs av en rem kopplad till motorn, kan en trasig eller sliten rem också orsaka att batteriet laddas ur.
Ledningar och säkringar
p Alla av 2003 Buick LeSabres elektronik är anslutna med kablar och säkringar. Om en tråd är trasig eller en säkring har gått relaterade elektronik kan krångla. Säkringar kan lätt diagnostiseras genom att bestämma vilka elektronik inte fungerar och hänvisar till ägarna manual för att korrelera säkringar. Att hitta en trasig tråd kan vara mycket svårare och kan kräva att dra hela tråden för de närstående felaktigheter innan spotting problemet.
Tändstift och ledningar
p Om din LeSabre går på tomgång grov, inte startar, accelererar långsamt, har dålig gas körsträcka eller bås det kan ha samband med tändstift eller kablar. Tändstift och kablar använder el för att orsaka en gnista i motorn för att antända bränslet. Bad eller dåligt fungerande kontakter och ledningar kan resultera i de ovannämnda problemen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127153.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.