Kan jag köra min bil om Min vägmätare slutade fungera ?

Även vägmätare är mycket viktiga mätare i bilen , för körsträcka spårning och referens , de är inte avgörande för att manövrera fordonet . Bilmotorer och nödvändiga delar påverkas inte om vägmätaren slutar fungera , även om lagligheten av att köra med en bruten vägmätare varierar stat efter stat . Effekter på andra typer av mätare

När en bils vägmätare slutar fungera , eller saktar ner , kan fordonets ägare har svårt att veta hur många miles bilen färdas . En bruten vägmätare , dock inte påverkar andra fordonstrafik delar .
Laglighet

Beroende på vilken stat fordonet är registrerat i , kan det finnas olika lagar gäller för körning med en bruten vägmätare. Du kan fortfarande köra bilen , men det kan inte vara lagligt att köra den om trippmätaren är trasig . Till exempel i delstaten Kalifornien , så länge som bilen är 10 år eller äldre , är det lagligt att köra med en bruten vägmätare .
Betydelse
< p> vägmätare är viktigt eftersom när du köper eller säljer ett fordon , är en stor del av bilens värde baserat på trafikarbete , som läses av vägmätare . Körning utan en fullt fungerande vägmätare är helt säker , men om du planerar att sälja bilen någon gång snart , har vägmätare fast .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127151.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.