Bil startsolenoid Problem

Bilar innehåller många komponenter som har gränssnitt för att bilen ska starta effektivt . En bil starter solenoid är en sådan komponent , om den inte fungerar korrekt det kan störa en bils verksamhet . Du kan hitta dig själv att ha tummen att fungera om den slocknar oväntat . Definition

En bil starter solenoid , även kallad en som en starter relä , är en mekanism som använder en elektrisk laddning för att aktivera motorn . Bil starter solenoider finns normalt i startmotorn.
Funktion

Car starter solenoider mottar en elektrisk ström från batteriet. Dessa solenoider får också en ström ur tändningslåset när den är aktiverad . Denna aktivering medför att bilen startsolenoiden att skicka en ström till startmotorn , som sedan griper kolvens rörelse i bilens motor .
Problem

bil startsolenoid kan uppleva problem på grund av ett antal batteri - relaterade frågor . Ett batteri som är dött eller låg effekt , ett batteri kabelanslutning som har lossnat , eller en felaktig positiv batterikabel kan orsaka bil starter solenoid problem . Om en bil startsolenoid misslyckas, kan det misslyckas med att på startmotorn , som en följd bilen inte kan börja . Symtom på solenoider bil starter inkluderar en snabb klickljud när en förare försöker starta motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127148.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.