Hur målar jag Camo på en ATV?

Din gamla ATV kan se decrepit eller utsliten på grund av skalning måla. När du uppdaterar lack på din ATV kan du lägga till extra stil genom att ge din ATV ett kamouflage, eller camo, mönster. Camo mönster gjordes populär av den amerikanska militären och tenderar att betyda styrka och sneakiness. Målning camo på plasten på din ATV kräver speciella metoder i jämförelse med målning metallytan på en bil. Saker du behöver
3 färger ATV måla
Pensel
Primer
180-slippapper
Scuff pad
Scuff magisk lösning
Varmt vatten
Mild tvål
Plastic Cleaner Review Pencil
Visa fler instruktioner
1

Rengör plastyta din ATV med mild tvål och varmt vatten. Låt ATV lufttorka.
2

Sand plasten ytan med en 180-slippapper. Detta bidrar till att avlägsna gammal färg och rost.
3

Scrub ATV plast med en instegsskydd pad och Scuff magisk lösning. Ge din ATV annan runda av slipning med 180-grit sandpapper för att avlägsna några kvar idrotter i färg, rost, eller skorpa.
4

Rengör slipat plasten med hjälp av en plast rengöringsmedel. Spraya plast renare på plasten i din ATV och låta renare att sitta i ungefär en minut. Torka renare bort av plast med en ren handduk för att avlägsna damm och olja från plasten.
5

Applicera ett lager av plast magi till ytan av ATV. Låt första lagret torka helt och applicera ett andra skikt.
6

Applicera en färgprimer på hela ytan av ATV. Låt primern fullt katalysera med ATV ytan.
7

Rita kamouflagemönster på ATV ytan med en ljus penna. Dra några önskade former eller storlekar. Kamouflagetryck kan tillverkas av stora eller små former. Vanligtvis har de flesta kamouflagetryck en mängd rundade former.
8

Öppna burken av de lättaste lacken och applicera färgen till ATV med en medelstor pensel. Anbringa färg på ungefär en tredjedel av de former du ritade i steg 7. Oroa dig inte för mycket om att måla helt eller välja rätt former. Camouflage bör se lite slumpmässigt. Låt färgen torka och lägga ett andra skikt.
9

Applicera medellång färgad maskeringsfärg till ATV. Färg i ungefär hälften av de återstående figurerna. Oroa dig inte om du målar över en del av kanterna på ljusare kamouflage. Låt den här färgen torka och lägga ett andra skikt.
10

Applicera den mörkaste färgen i kamouflage färg och fyll i alla de återstående formerna. Kontrollera att det inte finns några fläckar kvar där primern syns igenom. Lägg ett andra lager färg efter första lager färg torkar.
11

Applicera två lager klarlack på plasten när kamouflage torkar helt.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127119.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.