Hur byter jag en förlorad nyckel för en 1988 Trans Am?

Att förlora dina bilnycklar kan innebära en katastrof, speciellt om det är din enda set. Ersätta förlorade nycklar för någon bil är så enkelt som att besöka en lokal återförsäljare som säljer och servar ditt varumärke av fordon och leverera lite information. För en 1988 Trans Am, kontakta General Motors återförsäljare. Om en återförsäljare inte finns i ditt område, kan du faxa eller e-post i erforderlig dokumentation till återförsäljare i ditt val och ha en ersättning som skickas till dig mot en avgift. Saker du behöver
Fordonets identifieringsmärkning (VIN) katalog Fordon titel
Foto-ID
Visa fler instruktioner
1

Hitta din närmaste General Motors återförsäljare. Skriv in ditt postnummer med online-verktyg eller kolla lokala listor.
2

Samla de dokument du behöver. Anteckna ramnumret (VIN) placerad på instrumentbrädan i bilen, nära vindrutan. Ta med en kopia av din titel och ha ditt foto-ID redo.
3

Visa handlingarna vid servicedisken på din återförsäljare. Återförsäljaravtalet antingen kommer att göra dig en nyckel eller beställa en för dig att plocka upp.
4

Ring generalagenten i ditt val om man inte är i ditt område och prata med service manager. Faxa eller skicka in kopior av den dokumentation som krävs tillsammans med betalning, och din nyckel kommer att skickas direkt till dig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127114.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.