Vad händer när din Tändningslås går dåligt ?

En bil har anfört flera mekaniska och elektriska apparater , inklusive en tändningslåset för att starta ordentligt . En felaktig tändningslåset, som kan gå dåligt för ett antal skäl , kan störa bilens drift. Definition

Ett tändningslåset ligger i styrsystemet för en bil med en förbränningsmotor . Omkopplaren aktiverar elsystemet i bilen .
Funktion

tändningslåset kopplar bilens startmotor till batteriet , skicka en våg av el till startmotorn när nyckeln vrids . Tandningen innehåller en låscylinder och en omkopplare . En nyckel måste sättas in i cylindern och vrids till ett visst läge för att aktivera brytaren . Tändningslåset styr strömmen till motorn samt tillbehör, såsom radio . Omkopplaren styrs genom att man sätter i nyckeln i cylindern och flyttar det till en viss position .


Problem Om tändningen misslyckas bilens elektriska ledningar kan få problem , vilket gör att bilen inte startar . Den fjäderbelastade startposition i cylindern låset kan också misslyckas , vilket kan orsaka startmotorn inte engagera ordentligt. I denna situation kan den cylinderlås behöver bytas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127112.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.