Hur vill kolla Honda Transmission Fluid

transmissionsolja fungerar som ett smörjmedel för rörliga delar inuti bilens växellåda. Vätskenivåer bör kontrolleras regelbundet för att upprätthålla säkerheten och korrekt skick av din Honda. Rådgör med din bilens instruktionsbok för att ta reda på hur ofta din bils växellåda ska servas. I allmänhet stegen för att söka transmissionsolja för en Honda är ganska jämn. Konsultera din instruktionsbok för att kontrollera eventuella avvikelser och se till att du använder rätt transmissionsolja. Saker du behöver
Transmissionsolja: äldre trasa eller handduk
Funnel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Parkera Honda på plan mark. Stäng av motorn och låt den svalna. Hitta pinnen transmission dip placerad nära toppen av motorn. Om det behövs, konsultera diagrammet för att se var den är belägen (se referenser).
2

Dra upp mätstickan från transmissionen. Torka av överflödig vätska från pinne med en trasa eller handduk.
3

Sätt tillbaka oljestickan i sändningen, se till att det är tätt.
4

Dra mätstickan. Denna gång, kontrollera nivån av vätskan på minnet. Det finns två linjer, en på ovansidan och en på botten, med ett mellanrum mellan dem. Om transmissionsolja faller under nedersta raden, tillsätt mer transmissionsolja till samma hål som mätstickan sitter. En tratt kommer att göra detta enklare.
5

Sätt tillbaka oljestickan när dina transmissionsolja är tillräckliga.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127072.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.