Vilka produkter kan användas för att reparera en liten Ding i min bil vindruta?

Du borde byta ut små stötar i en bil vindruta så snart som möjligt. Även en liten ding inte kan verka som att det kan orsaka problem, är att helt enkelt inte sant. Om ding repareras snabbt, kan det minska risken för att behöva byta ut hela vindrutan. Som en automatisk drivs, är smuts och sot deponeras från luften på vindrutan, effektivt fyllde i ding och slipa bort kanterna på den omgivande glas, vilket gör den ding större. Ju större en ding blir, desto mer sannolikt en komplett spricka eller brytning skall ske. Fix-A-Vindruta

Fix-A-Vindruta, tillverkad av Fix-A-Flat, är en mycket omdömet gör-det-själv vindrutan reparationssatsen. Innehållande nog harts för flera små reparationer innefattar Fix-A-Vindruta reparationssats också en reparation enhet, härdning remsor, ett litet rakblad och grundliga instruktioner. Den resulterande reparation är nästan osynlig, och dinged området av vindrutan är starkare än tidigare.
Vindrutereparationsanordning Resin

Windshield Repair Resin, tillgänglig från Poly-Lite , är ett utmärkt val för reparation av små stötar i en bil vindruta. Denna särskilda produkt är även användbar för strålkastare reparation, vilket gör den mångsidiga. Reparera ding tar inte mer än några minuter att tillämpa harts och den resulterande torktid (flera timmar), på ett effektivt sätt att stärka området.
Easy Flow Star Resin

vindruta Doctor erbjuder en Easy Flow Star kit Resin reparation, som sätter på bara några minuter, vilket gör det till ett perfekt komplement till bilens verktyget utbudet eftersom du kan reparera vindrutan vid tidpunkten för ding. En enda flaska är tänkt att innehålla tillräckligt med harts för att reparera upp till 120 stötar i vindrutor. Hartset flyter in i ding snabbt och sätter fast nog för att köra på några minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127062.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.