Hur man tar bort intaget Stock Air på en 1998 Honda Civic

Luftintaget på en '98 Honda Civic ligger på passagerarsidan i motorrummet. Luftintaget ansvarar för att leverera frisk luft till motorn. Innan man går in insugningsröret, färdas luften genom ett luftfilter som ser till att skadligt damm och skräp inte kommer in i motorn. Ta bort luftintaget på en Civic är okomplicerad, om dess för rutinmässigt underhåll eller för att installera en kall luftintaget, som är en populär prestanda uppgradering för denna modell. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Koppla bort batterikabeln som går till den negativa batteripolen. Leta reda på luftlådan, vilket är den svarta, plastbox installerat på passagerarens sida av motorn. Luften Boxen har ett runt rör som leder till intag av motorn.
2

Undersök luft rutan och speciellt när det bultar i motorrummet. Luften rutan hålls på med fyra bultar som måste avlägsnas. Bultarna är placerade nära den nedre kanten hos luften ruta runt dess omkrets. Avlägsna bultarna med en hylsa och ett spärrskaft. Med hjälp av en 6-tums förlängning på sockeln kan underlätta avlägsnandet av bultarna. Ställ in skruvarna åt sidan.
3

Koppla avsändaren intag temperatur och oljan returröret från luften rutan. Lossa klämman som håller intaget slangen till intaget, som är placerad mellan motorn och vindrutan. Koppla intaget slangen från intaget på motorn genom att dra bort det. Dra monteringen luftintaget ur motorn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127040.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.