Hur manövrerar jag en spärrkrafttransmittem dörr på en Lexus 400SC?

Releasedatum först år 1991, fortsätter Lexus SC400 att erbjuda en sportig look kombinerat med traditionell Lexus lyx. Din Lexus SC400 fått flera utmärkelser bland annat "Import Car of the Year" av Bilismen Press Association och "Motor Trend" tidningen i februari 1992. Tillsammans med en mängd nya funktioner, ger Lexus dig några sätt att använda makten dörrar SC400 för bekvämlighet och säkerhet. Instruktioner
1

Skjut strömbrytaren dörrlåset på sidan av växeln med orden, "Door Lock." Denna strömbrytare låser både chaufför-och passenger's-sidodörrar samtidigt. Tryck på den motsatta sidan av "Door Lock" för att låsa upp båda dörrarna.
2

Placera din bilnyckel till endera av de främre lås bildörr, vrid nyckeln mot framsidan av din bil till låsa den. Vrid nyckeln mot baksidan av din Lexus att låsa upp din bildörr.
3

Vrid nyckeln i förarens bil dörrlås, två gånger i rad mot baksidan av bilen för att låsa båda dörrarna samtidigt. Vrid nyckeln bara en gång mot baksidan av bilen, på passagerarsidan dörren, låsa båda dörrarna på en gång.
4

Lås dörren från insidan när du drar ut ratten eller bakåt . Du hittar knappen placerad på toppen av dörrhandtaget. Lås dörren från insidan genom att trycka in vredet eller framåt. När du låser dörrarna inifrån, kan dörrarna öppnas inte med insidan eller utsidan dörrhandtag.
5

Tryck på "Lock"-knappen snabbt på bilen för att låsa alla dina bildörrar på en gång från utsidan av din Lexus. Om du hör en ljudsignal i cirka 10 sekunder efter att du tryckt på "Lock"-knappen, innebär detta en av dörrarna måste stängas ordentligt. I detta fall, tryck på "Lås upp"-knappen på din bilnyckel, stänga dörrarna ordentligt och tryck sedan på "Lock"-knappen på din nyckel. Du kommer att höra ett pip och se några av ytterbelysningen på din Lexus blixt, så att du vet att du låst dina dörrar framgångsrikt.
6

Tryck på "Lås upp"-knappen på din bilnyckel, vilket låser upp förardörren. Tryck på "Lås upp"-knappen igen inom de närmaste tre sekunder och du kommer att låsa upp alla de andra dörrarna på din Lexus SC400. Du kommer också att höra två pip och se några av ytterbelysningen på din bil blixt, så att du vet att du har lyckats låst bilens dörrar. Om du inte öppnar någon av dina dörrar inom de närmaste 30 sekunderna av att trycka på "Lås upp"-knappen, alla dina dörrar med lås igen automatiskt. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127037.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.