Hur vet man Förgasare Go Bad

En förgasare är en enhet inom en bil som levererar en blandning av bränsle och luft till en motor. Den automatiska delen serveras denna viktiga funktion i varje kommersiell bilen tills bränsleinsprutning ersatt det. Om du har en äldre modell bil (oftast går tillbaka till åtminstone mitten av 1980-talet), då har du definitivt en förgasare under huven. En dålig förgasaren resultat i flera specifika problem som är ganska uppenbart. Om du har bil problem, hålla ett öga på några av de vanligaste tecknen på en dålig förgasare. Instruktioner
1

uppmärksam på överdriven blockering. Om din motor stagnerar hela tiden, det finns en god chans att förgasaren inte matar tillräckligt med bränsle till motorn. Detta är vad som kallas en "mager bränsleblandning." Motorn får stora mängder luft när detta händer.
2

Känn din bil för att skaka när den går på tomgång. Detta är ett tecken på att din förgasare fortfarande matar bränsle till motorn när den inte ska. Den skyldige i denna situation är en trasig choke (den enhet som skär av bränsle till motorn).
3

Lyssna på din motor medan du tomgång. Om det låter som din motor är fortfarande aktiv, det får nog bränsle på grund av en trasig förgasare choke. Titta på din hastighetsmätare
4

vid körning i hög hastighet (65 km /h eller högre) för att se om du har möjlighet att hålla hastigheten. Om din motor stannar trots att du trycker på gasen, kan din förgasare inte mata tillräckligt med bränsle till motorn. Motorn behöver mer bränsle när den arbetar hårdare. Inte tillräckligt med bränsle är ett annat tecken på mager bränsleblandning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127025.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.