Definition av en spännhjulsarmen

Bilar beroende av många mekaniska komponenter för att köra ordentligt . Några av dessa komponenter används i styrsystemet . En spännhjulsarmen är en sådan viktig mekanisk anordning . Stöd

En spännhjulsarmen är en enhet som stöder kopplingen bilstyrningen . Styrlänkaget är en mekanism som består av spakar och stavar som ansluter till en bilens framhjul .
Position

En spännhjulsarmen använder en svängstag placerad på en konsol . Fästet ansluts till fordonets ram på ena sidan. Den andra sidan ansluter till en kulled , eller lager som används för att ansluta vapen styrförmåga.
Process

spännhjulsarmen används för att stödja den vänstra sidan av styrlänkaget . Den högra sidan stöds av en pitman arm , eller armen fäst vid centrumaxeln av bilen används för att stödja centrumlänken . Centret länk är en bar som ansluter pitman armen till spännhjulsarmen , och fäster båda armarna till bilens hjul . När ratten vrids , är styrväxeln sätts i rörelse , som stänger av pitman armen. Den pitman armen vänder och flyttar spännhjulsarmen till ett parallellt roterande rörelse , vilket gör att bilens hjul att vända .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127019.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.