Hur man målar underredsbehandling på Chrome

Undersidan av en bil eller lastbil är föremål för fukt samt smuts och stenar som kastas mot det när enheten. I syfte att skydda undersidan, applicera underbeläggning, en tjock, slitstark spray-on material. Om du sprutar underbeläggning på en kromad del, finns det några steg som kan göra detta till en mer framgångsrik företag. Tänk på att spraya en förkromad delen kommer ganska mycket förstöra krom, även om det inte kommer att skada metallen under krom. Saker du behöver
Avfettaren kommenterar: Mineral sprit
Rags
220-slippapper
underbeläggning
Maskering Verktyg tejp
att ta bort krom del
Visa mer Instruktioner
1

Ta bort krom pjäs som du målar med underredsbehandling om möjligt. Detta kommer att göra det lättare att arbeta med den delen och minimerar sprutdimma på närliggande delar. Måla delen på tidningar som har blivit utspridda. Underbeläggning är ganska starka grejer som är svåra att ta bort.
2

Mask av eventuella områden kring Chrome bit om du inte kan ta bort den delen ur fordonet. Använd maskeringstejp och tidningar eller något liknande för att täcka alla närliggande områden.
3

Rengör krom med avfettningsmedel och en trasa så att det är fritt från olja och smuts. Torka krom.
4

putsa av krom med 220-grit sandpapper för att åstadkomma en vidhäftande yta för underredsbehandling. Tänk på att när du putsa krom och sedan måla den med underbeläggning kommer förkromning effektivt förstört. För att få Chrome titta igen, kommer den delen behöva skalas och helt rechromed.
5

Torka kromen ner med sprit eller paint prep. Rengör det tills ingen olja eller rester kommer bort med en trasa när du torkar det.
6

Spraya underredsbehandling på i jämna, och tillbaka stroke cirka åtta inches från ytan som du målar. Underbeläggning går på mycket tjock. Vänta i tio minuter och sedan applicera ett andra skikt. Låt krom torka över natten och installera om den togs bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127015.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.