Hur byter jag en BMW MINI Bulb Fog Light?

Den nya MINI Cooper, tillverkad av BMW, är en kul-till-enhet, cool-ser bilen som bygger på arvet från den ursprungliga Mini Cooper produceras av British Motor Corporation. Liksom alla bilar, kan Mini vara dyrt att ha behållit, även när det gäller något så liten som att byta en glödlampa dimljus. Och när du byter ut de utbrända glödlampor dimljus på de flesta bilar är en relativt enkel uppgift, om MINI Cooper är det lite mer utmanande. Det enklaste sättet att byta ut en dålig lampa är att ta bort hjulet sedan ersätta glödlampan genom det inre hjulhuset. Saker du behöver
Ordet jack
Däck järn
Skruvmejsel
Byte dimma glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på hjulet ligger på samma sida av bilen som den utbrända lampan. Lyft hörnet av bilen med en domkraft. Avsluta ta bort muttrarna och hjulet.
2

bort plasten skruvarna som håller plasten fender liner på plats med en skruvmejsel. Du behöver bara ta bort den framåt-mest fem av skruvarna. Dra fender liner tillbaka för att komma åt glödlampan dimljus.
3

Vrid glödlampan dimljuset att frigöra den från baksidan av dimljus bostäder. Sätt i den nya glödlampan och vrid tills det sitter i huset. Rör inte glaset på lampan.
4

tillbaka plast skruvarna som håller fender liner på plats. Sätt tillbaka hjulet och trä muttrarna igen för hand. Sänk MINI tillbaka till marken och dra åt muttrarna för hand till 89 ft-lbs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126973.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.