Hur får jag min återbetalning på Bosch tändstift?

Enligt Bosch hemsida, är dess tändstift garanterat att ge "trottoar-rippning effekt och en renare förbränning." Platinum-serien och uppåt lovar också att öka hästkrafter, förbättrar motorns prestanda, minska gasförbrukningen och ger långvarig gnista. Men om du inte märker en skillnad i din bils prestanda, gör Boschs returrätt du tillbaka dem med ett kvitto för en full återbetalning av inköpspriset. Instruktioner
1

tillbaka Bosch tändstift i originalförpackningen till butiken där du köpte dem.
2

Ge din daterat kvitto som bevis på köpet. Den form av betalning som du använde för att göra köpet - check, kontanter eller kreditkort - är den form där du kan få din återbetalning. Kontroller ta upp till två veckor för att återbetala.
3

Ta det kreditkort du köpt tändstiften med, om möjligt. Butiker som AutoZone garanti att återbetala kreditkort inköp på samma dag om det ursprungliga kortet uppvisas.
4 inköp

Retur görs online till detaljhandeln plats. Till exempel ger AutoZone.com kunder att återvända tändstift köpta på nätet för alla AutoZone butik. Ge förpackningen och kvittot. Fraktkostnad är undantagna från återbetalning om AutoZone.com gjorde ett rederi fel eller produkten var skadad vid ankomst.
5

Return tändstift köpas online via mail genom att paketera dem och fästa returetiketten ( inkluderad) på lådan. Butiker som delar Advance Auto tillåter dig att göra en retur per post inom 90 dagar efter köpet.
6

Call Bosch för ytterligare återbetalning frågor på 1-888-715-3616. Kundtjänst öppettider är måndag till fredag, från 08:00 till 18:00 Central Standard Time.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126946.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.