Hur byter jag Frontspoiler Reflektor i en 2001 BMW 3-serie Coupé?

Den 2001 BMW 3-serie är en del av E46 generationen. Den 3-serie är en mid-size suv, sedan eller cabriolet som erbjuder attraktiva utseende, starka prestanda och tyska tillförlitlighet. E46 bilar har små reflektorer i varje hörn av de främre och bakre stötfångare. Med tiden kan dessa bli flisas, repig och bleka. För att bilen att se sitt bästa, kan de behöva bytas ut. Detta är ett lätt jobb som endast kräver en skruvmejsel och en trasa för att skydda lacken. Saker du behöver
skruvmejsel
Rag
Nya reflektorer
Visa fler instruktioner
1

Studera de nya reflexer som du installerar så att du får en uppfattning om var de flikar och fjädrarna är placerade. Detta kommer att hjälpa till att ta bort de gamla stötfångare reflektorer. Börja med den främre stötfångaren.
2

Håll ett tygstycke mot hörnet av reflektorn. Använd en skruvmejsel för att bända mellan den undre kanten på reflektorn och stötfångaren, hålla trasa mellan skruvmejseln och stötfångaren. Flikarna på botten av reflektorn som håller den på plats kommer att dyka upp. Placera tummen mellan reflektorn och stötfångaren för att hålla fliken från popping tillbaka i stötfångaren. Addera 3

Bänd upp de andra två flikarna, tills alla tre har hoppat ur. Hänvisa tillbaka till den nya reflektorn du installerar för att få en bättre uppfattning om var att bända upp på reflektorn. Bänd reflektorn ut långsamt och försiktigt, alltid se till att tyget ligger mellan skruvmejseln och färgen så att färgen inte blir repig. När de tre flikarna har hoppat ur, kommer du att kunna ta bort reflektorn för hand.
4

Tryck på fjädrarna placerade vid den nedre kanten av den nya reflektorn innan du installerar den. Genom att trycka på fjädrarna hjälper fjädrarna går på plats lättare.
5

Sätt i nedre kanten (den med flikar och fjädrar) i hålet i stötfångaren, tryck sedan på den övre kanten in plats. Reflektorn kommer snäppa i stötfångaren.
6

Flytta på baksidan. Tryck på det rikligt området direkt ovanför reflektorn samtidigt bända skruvmejseln mellan den övre kanten hos reflektorn och stötfångaren. Detta kommer att exponera den översta fliken som håller reflektorn på plats. Dra reflektorn ut. Vara säker på att du använder trasan mellan stötfångaren och skruvmejsel.
7

in den nedre kanten på reflektorn först. Tryck på stötfångaren direkt ovanför reflektorn när du trycker på reflektorn på plats så att fliken snäpper in bakom stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126930.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.