Hur kan jag justera inriktningen på strålkastarna på en Toyota 2008 Prius?

Medan Toyota Prius hybrid gas-elbil anses vara en tekniskt avancerad bil, det är inte utan brister. En till synes oundvikligt problem som upplevs av vissa Prius ägare är ojämna strålkastare. En liten skruv är i huvudsak vad som bestämmer vinkeln på strålkastare, och med tiden det är möjligt för skruven för att skaka loss och därmed påverka vinkeln för strålen. Denna svaghet kan också ses som en fördel, eftersom det gör för en enkel fix. Saker du behöver
Måttband
Phillips-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park din Prius mot en vägg med den främre stötfångaren 20 meter bort. Använd ett måttband för att säkerställa din avståndet är korrekt. En garageport eller sidan av en byggnad i en parkeringsplats fungerar bra för detta. För bästa resultat, gör det på en plan yta.
2

Stäng av motorn, men lämna nycklarna i tändningslåset så att du kan slå på strålkastarna. Du måste kunna se strålkastarna på väggen till exakt sikta dem.
3

Dra Huvlås placerad under vänster sida av instrumentpanelen. Öppna huven och stötta upp. Det är en prop monteras på undersidan av huven.
4

Leta justerskruven ovanpå strålkastarhuset.
5

Vrid skruven medurs för att höja balk eller moturs för att sänka den. Titta ljusstrålen på väggen medan du justerar skruvarna. Justera båda skruvarna tills balkarna är nivån.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126921.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.