Hur man tar bort den Tach på en Ferrari 328

Ferrari 328 var en V8-drivna, mittmotor Ferrari tillverkade 1985-1989. Idag är 328 blir snabbt en mycket önskvärd klassisk sportbil, eftersom det är den ultimata utvecklingen av 308 raden av bilar och är också allmänt anses vara en av de mest stylade vackert i alla V8 Ferraris. Borttagning av varvräknare på 328 är inte betungande, men det kräver att du tar bort sargen som håller instrumenten i nakterhus. Saker du behöver
Magnetic stjärnskruvmejsel
Allen skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de fem insexskruvarna som håller 328 s Momo ratt på. Ställ ratten ur vägen så att du har lagt till avslut att ta bort kombiinstrumentet.
2

Lokalisera de små varningslampor som är belägna vid vardera av de fyra hörnen av den platta instrumentet surround. Dra lamporna ut med fingrarna. De är snäppassas och kommer helt enkelt dra ut. Om du vill att försiktigt bända ut dem, vira en platt skruvmejsel med eltejp för att bända upp dem och sedan dra ut dem. På hålen där lamporna var
3

Look installerad. Du kommer att se en skruv i varje hål som döljs av ljusen. Sätt i en magnetisk skruvmejsel i hålen och försiktigt skruva dem en i taget, se till att de inte hamnar i instrumentbrädan.
4

Dra kombiinstrumentet ur instrumentet nakterhus, är mycket noga med att inte repa läderklädsel. Vinkla klustret ner lite så att du kan se baksidan av mätarna och trådarna.
5

Koppla den huvudsakliga kontakten ledningsnätet nära där kablarna kommer ut på baksidan av varvräknaren. Varvräknaren hålls på plats av en konsol och ett par räfflade muttrarna. Skruva loss muttrarna med fingrarna och dra fästet från den gängade tappen på baksidan av varvräknare. Den varvräknare bör nu vara fri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126903.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.