Min Impala Nyckel går inte att slå

Chevy Impala , som de flesta bilar har problem som kan vara frustrerande . När nyckeln inte tänds , kan bilen inte starta , så problemet måste fastställas eller behandlas så snart som möjligt . Det finns en mängd orsaker till att nyckeln kan fastna , allt från nödvändiga reservdelar till en nedsmutsad nyckel , men de flesta alternativ för att lösa problemet inte kräver professionella tjänster . Instruktioner
1

vicka lite på ratten samtidigt som man försöker vrida om nyckeln . När nyckeln inte slå i tändningslåset , kan tändningslåset vara fast eller låst och rörelse av ratten kommer hjälpa till att lossa allt som gör den viktig pinne .
2

Jiggle nyckeln något i motsatt riktning som du vill använda för antändning och sedan försöka vrida den rätt igen . Om det är låst eller fastnat , kommer liten rörelse hjälpa låsa upp den .
3

känsla för något klibbigt på nyckeln . Allt som hamnar på själva nyckeln kan störa hur nyckelhålet läser nyckeln . Om något är på nyckeln , rengör nyckeln , torka den och försök igen .
4

Byt ut cylindern . Om jiggling nyckeln och städa bort nyckeln inte fungerar , måste cylindern bytas. Ta bilen till en mekaniker och ersätta den . De kan få relevanta delen för din specifika år Impala och installera det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126901.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.